АвтоБаZаR

АвтоБаZаR - фото
бульвар Незалежності, 6в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 17:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

Що пропонує «AвтоБaZaR» ? 

Продаж та інсталяція: АВТОСИГНАЛІЗАЦІЙ (а також центральний замок, блоки з пультами керування центральним замком, електросклопідіймачі) ; АКУСТИЧНИХ СИСТЕМ (АВТОЗВУК, магнітоли, мультимедійні центри на ОС Windows та Android, камери заднього вигляду, динаміки, сабвуфери, підсилювачі, ФМ-трансмітери (модулятори), кабельна подукція);  АВТОСВІТЛА ( LED, XENON, додаткові фари); ВІДЕОРЕЄСТРАТОРІВ ( зеркала із відеореєстратором та функцією паркування) ; GPS НАВІГАТОРІВ ( встановлення та оновлення карт) ; ШУМО- та ВІБРОІЗОЛЯЦІЇ ; ДИТЯЧИХ АВТОКРІСЕЛ , ТКАНИН,  ПЛІВОК ; АВТОАКСЕСУАРІВ (примачі для телефонів і планшетів, зарядні пристрої та кабелі); АВТОХІМІЯ та АВТОПАРФУМИ, ЕЛЕМЕНТИ ЖИВЛЕННЯ (батарейки).

Що входить в послуги?

Індивідуальний підхід до вибору системи. Інсталяція охоронних систем (автосигналізацій), центральних замків, склопідіймачів,  відеореєстраторів та систем парковки із використанням профінструменту. Заміна ламп головного світла та встановлення додаткових фар). Гарантія та післягарантійне обслуговування. Ремонт пультів керування та заміна елементів живлення. 

Чому саме в «AвтоБaZaR» ? 

Стаж професійної  інсталяції  охоронних та акустичних систем двадцять три роки, десять з яких в найпрестижнішому  автосервісі  міста Чернівці.

Де знаходиться «AвтоБaZaR» ?

Місто Калуш, б-р Незалежності, 6в (Зупинка "Дружба" біля магазинів «АвтоСвітло» та кафе«VINTAGE PLUS», через дорогу від АЗС «Укрнафта»)

Відгуки