Килимовий світ

Килимовий світ - фото
проспект Лесі Українки, 86
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Правильно підібране килимове покриття на підлогу — це завжди затишок, комфорт та тепло в оселі. Завдяки матеріалу, який «огортає» ваші ніжки, ваші кроки стають м’якшими, а оселя наповнюється домашньою ідилією.
І саме тому, що зробити дім по-сімейному привітним, варто обрати якісне, надійне та стильне килимове покриття, яке дозволить доповнити стиль оселі та зробити ваш дім по-сімейному привітним.

Тим паче, що серед різноманіття асортименту товару різноманітних форм, кольорів, фактур та інших особливостей, ви зможете підібрати для свого дому саме те, що йому так не вистачало. І до того ж — не зіпсувати, а навпаки доповнити «картину стилю».

І враховуючи те, що ми обираємо тільки надійних та перевірених роками виробників — будьте певні, що придбаним у нас товаром ви зможете користуватись роками. Адже він виготовлений з якісних матеріалів, які не втрачають колір після прання, зберігають форму та текстуру, навіть, якщо ваші дітки цілими днями будуть «совгати» по ньому своїми іграшками.

Завдяки тому, що ви оберете саме килимове покриття – ви вбережете свій дім від зайвих шумів, які можуть вплинути на «градус» настрою. А завдяки своїй м’якій текстурі — можете не перейматись через можливість травмуватись діткам чи, навіть, вам.

А завдяки доступним цінам ви зможете «перевтілити» весь свій дім в затишне та комфортне місце, куди ви захочете повертатись знову і знову.

Широкий асортимент:

  • килимів;
  • Килимових доріжок;
  • наборів у ванну кімнату;
  • килимового покриття;
  • лінолеуму;
  • побутової хімії з Європи

Відгуки