Хімчистка "Золушка"

Золушка - фото
вулиця Українська, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Багатьом з нас відомо, наскільки важкою роботою є чищення килимів, диванів, матраців та інших меблів. Що вже говорити про прибирання оселі, особливо після ремонту — «невдячна» справа. Напевно багато хто намагався розв'язувати цю проблему самостійно — за допомогою новомодних синтетичних засобів (які є небезпечними для здоров'я), обираючи дорогі марки порохотягів, вибивали килими на вулиці «дідівським» способом. Однак, всі ці маніпуляції, на жаль, не приносять очікуваного ефекту. Пил забивається глибоко в щільну тканину і її вкрай важко вивести звичайними підручними засобами.

Саме тому важливо довірити таку відповідальну роботу, як якісну та ефективну чистку та прибирання, справжнім професіоналам, які працюють в сервісному центрі «Золушка».

Використання якісних, безпечних та надійних засобів, індивідуальний підхід, грамотна консультація, швидке виконання замовлення та помірні ціни — головні наші переваги.

Штат висококваліфікованих співробітників, які якісно та швидко можуть реалізувати будь-які завдання, забезпечує нашій компанії постійних клієнтів, які задоволені співпрацею з нами.

Сервісний центр «Золушка» надає такі послуги, як:

  • чистка та миття будь-яких м’яких поверхонь (дивани, крісла, матраци);
  • хімчистка всіх видів килимового покриття;
  • реставрація пухо-пір’яних виробів;
  • пошиття пухових ковдр;
  • хімчистка салону автомобіля;
  • прибирання квартир, котеджів, офісів після ремонту.

Відгуки