Пам'ятники

Пам'ятники - фото
вулиця Павлика, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Майстерня з виготовлення пам'ятників на замовлення 
Основним напрямом нашої діяльності є виготовлення та встановлення надмогильних (надгробних) пам'ятників з граніту та крихти, різних форм та розмірів. Ми до ваших послуг в місті Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль.
Вже більше 10-ти років наша компанія «Центр виготовлення пам'ятників в м. Калуш» займається виготовленням надмогильних пам'ятників. За цей час ми незліченну кількість разів приходили на допомогу людям у важкий для них час, в ті дні, коли їх наздоганяла важка втрата — смерть рідних і близьких.
Як правило, люди, звертаються до нас, щоб замовити надгробний пам'ятник на могилу рідної та близької їм людини, що пішла з життя. Пам'ятники потрібні не мертвим, пам'ятники потрібні живим, щоб вони могли прийти до місця останнього спочинку людини і вшанувати її пам'ять.
Ми, в свою чергу, робимо все необхідне, щоб увіковічити пам'ять покійної людини гідним чином, виконуючи, як останню волю покійного, так і побажання його рідних і близьких. Це наша місія і святий обов'язок, тому ми завжди виконуємо свою роботу з почуттям такту і сумуючи разом з вами.
Цінова політика нашої компанії «Гранітна майстерня в м. Калуш» така, щоб до нас люди могли звернутися з різним достатком і замовити такий надгробний пам'ятник на могилу рідної і близької людини, який не обтяжить їх сімейного бюджету. Разом з тим, чудово розуміючи, що в нашому місті живуть люди з різним достатком і при цьому кожна сім'я прагне віддати належне пам'яті покійного, віддати йому останню шану і віддати за все, що він зробив за життя, ми готові виконати ваше побажання і можемо виготовити унікальний, ексклюзивний надгробний пам'ятник.

Відгуки