Стоматологічний центр "Вітадент"

Вітадент - фото
проспект Лесі Українки, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Вітадент» — це унікальний стоматологічний центр в місті, який має досвід роботи більше ніж 20 років і  пропонує високоякісну стоматологічну допомогу, що відповідає світовим стандартам.

Центр володіє власною зуботехнічною лабораторією, фотостудією для діагностики та комп’ютерного планування естетичних робіт. Використовуємо сучасне цифрове обладнання, виконуємо різні види сучасних стоматологічних послуг та робіт.

З вами працюватимуть висококваліфіковані лікарі, досвідчені спеціалісти, які навчалися та продовжують навчатися і підвищувати професійний рівень не тільки в Україні, а й в різних країнах світу.

У нашому центрі «Вітадент» лікар і зубний технік використовують сучасне цифрове обладнання: сканери, мікроскопи, 3D принтери та фрезери, що суттєво покращує якість і точність роботи. У нас працюють лікарі різних профілів, щоб провести комплексне обстеження та покращити якість лікування.

Звертайтеся і ви зможете вирішити чимало проблем, пов’язаних зі здоров’ям ваших зубів, естетикою посмішки та ін. Дієві методи лікування, індивідуальний підхід, сучасне обладнання та високоякісні матеріали — важливі переваги роботи центру «Вітадент».

Відгуки