Салон краси "Opera Beauty Boutique"

Opera Beauty Boutique - фото
вулиця Хмельницького, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Салон «Опера краси» – це бренд у світі краси, авторська студія, де вам запропонують професійне обслуговування, високоякісні матеріали, вишуканий сервіс та сучасні послуги в індустрії краси. Ми не лише виконаємо свою роботу бездоганно, а й подаруємо вам комфорт, затишок та хороший настрій!

«Опера краси» пропонує широкий спектр перукарських послуг: стрижки, фарбування, укладання, реконструкція волосся, кератинову корекцію та ламінування волосся. В основу концепції нашого салону закладено не тільки гарний вигляд вашого волосся, але й його здоров’я, відбудова та блиск. Ми пропонуємо ряд салонних послуг по догляду за волоссям від l’Oreal Professional.

Майстри нігтьового сервісу надають послуги з нарощування, полірування і корекції форми нігтів, а також апаратні косметологічні, парафінові і SPA-процедури для рук і ніг. У салоні використовується лише професійна косметика високої якості та сучасні новинки індустрії краси.

Також ви можете скористатися такими послугами, як фарбування брів і вій, нарощення вій, депіляція, шугаринг, різноманітні види макіяжу, – і це лише невеликий список того різноманіття і можливостей, який пропонує салон «Опера краси».

В салоні діє система знижок, так кожна 11-та чоловіча стрижка і кожна 11-та манікюрна чистка безкоштовні.

Ви маєте можливість придбати в нашому б'ють-магазині, косметику для домашнього догляду за шкірою обличчя і тіла. Зробити подарунок дорогим, близьким людям за допомогою подарункових сертифікатів на будь-яку суму.

Відгуки