Центр комплексного здоров'я

Центр комплексного здоров'я - фото
вулиця Грушевського, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Турбота про здоров’я — комплексний процес, що вимагає наполегливості та ретельності, сучасних знань та вмінь. Якщо хвилюють певні проблеми зі здоров’ям, погіршується самопочуття та знижується працездатність — не варто відкладати вирішення проблеми, слід своєчасно звертатися до спеціалістів.

«Центр комплексного здоров’я» допоможе вам у вирішенні багатьох проблем зі здоров’ям.

Напрямки роботи центру:

  • консультація дієтолога-нутриціолога;
  • тестування організму, яке дозволяє виявити: 
    • обмінні, ендокринні, судинні порушення;
    • гострі та хронічні захворювання;
    • схильність до серйозних захворювань.
Тестування допоможе отримати повну інформацію про певну хворобу та схильність до неї на клітинному рівні. Для тестування застосовується сучасне обладнання «Оберон» — завдяки йому виконується комплексне біорезонансне обстеження, підбір натуральних препаратів для відновлення організму. Ви отримуєте унікальну можливість всього за 1 годину отримати детальну й точну інформацію про своє здоров’я. Точність діагностики складає 90-98%, а процес відбувається безпосередньо на ваших очах.

Ще одним важливим напрямком роботи центру є допомога у формуванні досконалої, стрункої фігури. Для цього ми, передусім, оцінюємо стан організму за такими параметрами, як вага, відсоток жирової тканини, кількість м’язової маси, стан кісткової тканини, відсотковий вміст води, ступінь ожиріння внутрішніх органів, швидкість обміну речовин, метаболічний вік. Ця інформація дозволить сформулювати конкретні завдання, щоб досягти поставленої цілі — зниження чи збереження ваги. Розрахунок складу тіла людини виконуємо на спеціальному пристрої. Цей прилад є точним та абсолютно безпечним для здоров’я.

Подбайте про себе разом із «Центром комплексного здоров’я».

Відгуки