EuroSTAR

EuroSTAR - фото
проспект Лесі Українки, 86
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 17:30Без перерви

Інформація

Відкрийте для себе світ найвигідніших цін! У нашому магазині представлений модний та унікальна одяг для чоловіків і жінок, недороге та оригінальне взуття, а також стильний одяг для дітей, доставлений з країн ЄС. У нас ви знайдете тільки ексклюзивні речі від всесвітньо відомих брендів в єдиному екземплярі. Вдома, в офісі, на вечірці, на весіллі, на будь-якому іншому заході ви будете виглядати просто чарівно. Не сумнівайтеся, ні у кого більше не буде такого одягу, як у вас!

Одяг, привезений з різних куточків Європи, в центрі відвантаження ми ретельно відбираємо. Тому готові запропонувати вам тільки якісні та стильні речі, які можемо сміливо носити самі. Змініть свій гардероб — здивуєте всіх своїм новим зовнішнім виглядом!

Наш одяг не викликає алергії, комфортний та практичний. Його вже перевірили. Навіть після прання він так само відмінно виглядає.

Одягатися в нашому магазині можна не тільки стильно, але й вигідно! У нас немає прихований комісій та платежів, нам нема чого приховувати від наших покупців.
Ціни в нашому магазині приємно вас здивують, ви зможете істотно заощадити, поповнюючи гардероб для всієї родини, до того ж всі покупки можна буде зробити в одному місці, ви заощадите не тільки гроші, але і час, який інакше б втратили переходячи з магазину в магазин.

Магазин вживаного брендового одягу пропонує:

  • взуття;
  • одяг;
  • сумки;
  • аксесуари відомих європейських брендів.
     

Відгуки