Піцерія-кафе "New York Street Pizza"

New York Street Pizza - фото
вулиця Дзвонарська, 14
(1 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Закортіло поласувати італійською піцою чи американським бургером? Хочете трохи урізноманітнити своє меню більш екзотичними стравами, такими, як суші? Надаєте перевагу традиційним наїдкам європейської кухні? Усе це та багато інших смаколиків чекають на вас у «New York Street Pizza». Крім того, кожну страву із нашого щедрого меню ми, при потребі, оперативно доставимо до вашого дому, офісу чи до будь-якого іншого куточка Калуша.

Можливість насолодитися кращими наїдками з різних кухонь світу, бездоганний смак кожної страви й кожного напою, які готують з відбірних продуктів, професійний і привітний персонал, відмінне обслуговування, затишний інтер’єр, великий вибір кальянів — запорука успіху нашого закладу.

Багато містян і гостей міста вже давно полюбили «New York Street Pizza». Сюди приходять з друзями й родиною, разом із коханою (коханим) чи наодинці, з нагоди свята або просто так… У нас ви можете ситно поснідати чи просто перекусити, насолодитися розкішною вечерею або посмакувати добротним обідом, відсвяткувати важливу у вашому житті подію. Ми готуємо для вас із любов’ю та докладаємо максимум зусиль, щоб кожен наш клієнт був задоволений смаком страв і напоїв, рівнем обслуговуванням і загальною атмосферою.

Отож, «New York Street Pizza» — це:

  • Різноманіття авторських піц, суші «на будь-який смак», страви на грилі, вишукані салати й розкішні десерти, гарячі напої та охолоджені смачні коктейлі й безліч інших страв італійської, японської та європейської кухонь.
  • Відкрита кухня, та, відповідно, можливість подивитися як готують для вас. Зокрема, у нашому закладі ви зможете спостерігати за тим, як роблять суші та «познайомитися» із технологією їхнього приготування.
  • Оперативна і своєчасна доставка кожної страви чи напою із нашого багатого меню.
  • Маємо цікаві й вигідні пропозиції для святкування урочистостей: є окреме банкетне меню. Також у нашому закладі ви матимете змогу налагодити ділові контакти на бізнес-ланчі з 12:00-15:00.
  • Любителі відпочинку на свіжому повітрі оцінять всі переваги нашого просторого літнього майданчика.
  • Вас приємно вразить різноманіття заправок для кальяну та професіоналізм наших кальянщиків: кожного дня з 17:00 до 23:00 ви матимете змогу насолоджуватися кальяном у нашому закладі.

Поспішайте за своєю порцією кулінарної насолоди та якісного відпочинку!

Відгуки