Дитячий розважальний комплекс

Дитячий розважальний комплекс - фото
вулиця Героїв України (Пушкіна), 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:30 - 20:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Дитячий електромобіль — це в першу чергу іграшка, що імітує транспортний засіб. Точна копія, зменшена в кілька разів, так само може їздити, управління колесами відбувається, як і у звичайних машин за допомогою керма. Дітям дуже подобаються великі і не звичайні іграшки, і вже тим більше, якщо ні самі можуть ними управляти. З раннього віку, вони борються за право, бути незалежними і самостійними. Знаєте, яку фразу діти найчастіше говорять? Звичайно ж, це фраза: «Я сам! або «Я сама!» І скільки у них захоплення і гордості собою, коли вони роблять, щось самостійно, адже в такі хвилини вони відчувають себе дорослими!

Всі ми родом з дитинства. Дитячі емоції і переживання найсильніші і яскраві. Їх ми проносимо через все життя. «Збирайся, йдемо гуляти в парк» — це була найзаповітніша фраза, почута від батьків, незалежно в будні, вихідні або на свята. Цей заклик означав тільки одне: буде весело, будуть атракціони, ігри, а якщо пощастить, то й морозиво з лимонадом!
Не дивно, що діти так полюбляють наш дитячий розважальний комплекс - повноцінному дитячому розважальний центр зі зручним розташуванням і працює у теплу пору року.

Саме тут для дітей є:

  • дитячі машинки;
  • електромобілі для дітей та дорослих;
  • квадроцикли;
  • повітряні кульки;
  • вироби з кульок, та оформлення повітряними кульками.


 

Відгуки