Квіткарня

Квіткарня - фото
вулиця Стуса
(Ринок, павільйон № 6)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви
вулиця Ринкова, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви
вулиця Хмельницького
(Біля будинку №8)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Тендітне квіткове різнобарв’я здатне полонити наші серця. Неймовірні та ніжні, делікатні квіткові композиції суттєво прикрашають свята та урочисті події, є доречними для весіль та дитячих свят, ювілеїв та корпоративних заходів. Букет — гарний спосіб висловити свої почуття, подарувати приємні емоції близькій людині.

Якщо ви не знаєте, де обрати свіжі та гарні квіти в широкому асортименті — звертайтеся до Флористичної студії «Квіткарня». Саме тут панує квіткова феєрія та створюється особливий настрій — легкий, романтичний та прекрасний. Ми впевнені — вас полонить аромат та розмаїття відтінків, які панують у нашій студії.

Флористична студія «Квіткарня» пропонує:

  • продаж квітів різних сортів — ми підберемо ваші улюблені квіти, допоможемо скласти цікаву композицію;
  • створення квіткових букетів на ваш смак;
  • весільну флористику — оберемо саме ті квіти, які чудово пасуватимуть до вашого торжества, підтримають та доповнять кольорову гаму свята.

Особливо варто відмітити важливу послугу, яку пропонує «Квіткарня» — доставку квітів. Сьогодні стало набагато простіше робити приємні сюрпризи близьким людям. Вам варто всього лише зателефонувати нам та замовити улюблені квіти, а ми в точно вказаний термін доставимо букет чи квіткову композицію адресату.

Погодьтеся, важко підібрати більш вдалий спосіб висловити свої теплі почуття?

Дозвольте квітам дарувати вам щоденну радість та відчуття гармонії, прикрашайте свою оселю чи службове приміщення — впускайте цю красу у своє життя, а «Квіткарня» забезпечить вас свіжими та витонченими квітами.

Відгуки