Anex tour

Anex tour - фото
проспект Лесі Українки, 52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Хто з нас не прагне відкривати для себе світ? Подорожі, відпочинок, навчання чи робота за кордоном дають неоціненний досвід, дозволяють пізнавати нове й незвідане, знайомитися із цікавими людьми, вивчати інші культурні традиції та переймати досвід.

Туристична агенція «Anex tour» робить країни Європи та світу ближчими й доступнішими. Ми надаємо кваліфіковані туристичні послуги, організовуючи відпочинок за кордоном на будь-який смак. Ви сім’я з маленькими дітьми і прагнете тихого та спокійного домашнього відпочинку? Чи ви молоді й енергійні люди, які хочуть щохвилини бути в русі та досліджувати нову країну? Ми обов’язково підберемо туристичну подорож, оптимальну саме для вас. Підготовка необхідних документів, візова підтримка, бронювання готелів та квитків, страхування – ці та інші послуги позбавлять вас різноманітних клопотів та тривог.

Якщо ж ви прагнете працювати за кордоном, щоб отримувати достойну винагороду за свої вміння, ми готові вам допомогти в пошуку кращих вакансій та більш вигідних пропозицій.

Туристична агенція «Anex tour» пропонує свій досвід та професіоналізм для організації поїздок за кордон незалежно від їхньої мети та тривалості.
 

Відгуки