Їдальня "Смакота"

Смакота - фото
вулиця Каракая, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб11:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 


НАША ЦІЛЬ – забезпечити Вас якісним, повноцінним харчуванням за доступною ціною, яке зробить усіх ситими та здоровими, сильними та веселими.

Не знищуйте власне здоров’я неякісними проміжними перекусами. Харчуйтеся якісною, збалансованою та смачною їжею особливо протягом робочого дня! Ми допоможемо Вам вирішити проблему організації харчування для Вас та Ваших співробітників! Основними плюсами нашого сервіс є висока якість блюд, лояльна цінова політика. Ми розробили динамічне меню з блюд різних цінових діапазонів, чим задовольняємо багатьох наших клієнтів.

ПЕРЕВАГИ ДОСТАВКИ ОБІДІВ над приготуванням обідів вдома:
- Ви економите свій час;
- кожного дня ми пропонуємо Вам нове меню. Тому протягом тижня Ви щодня харчуватиметесь іншими стравами , отримуючи задоволення від нових смаків.
- під час посту Ви маєте можливість замовити пісні страви;
- страви у нас готуються в день доставки, тому щодня Ви отримуєте свіже та збалансоване харчування.

ЗАМОВЛЕННЯ ОБІДІВ .
Замовити обід можна зателефонувавши нам за номером (050 561 57 20) з 9.00 до 13.00 год

ДОСТАВКА ОБІДІВ.
Всі обіди доставляються в термоконтейнерах з 11.30 до 14:30 нашим кур'єром. Кожна порція пакується окремо в одноразовий або пластиковий посуд (який дозволяє , якщо ви не встигли пообідати, розігріти їжу в мікрохвильовій печі).
Про умови доставки Ви можете дізнатись зателефонувавши до нашого менеджера — 050 561 57 20

Багато любителів смачної і здорової їжі вже оцінили кулінарну майстерність наших кухарів. Адже вони готують професійно і роблять це з любов'ю! Упевнені, що страви, приготовані нами, припадуть до душі і Вам!!!


 

Відгуки