ПП "Захід Земля"

Захід Земля - фото
вулиця Фегонівка, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПП «Захід Земля» пропонує свої послуги населенню у сфері землевпорядкування, геодезії, надання безкоштовних консультацій та виготовлення документів/паспортів на землю, а також повної документації в м. Калуш і Калуському районі.       

Спеціалізоване підприємство, що надає комплекс землевпорядних, землеоціночних та топографо-геодезичних послуг на ринку землі. 

Наявність висококваліфікованих сертифікованих оцінювачів, великий досвід практичної роботи, дозволяє швидко виконати послуги високої якості та мати надію на встановлення довгострокової співпраці в вирішенні поставлених вами задач.

Багаторічний досвід самовідданої професійної праці — результат високоякісного обслуговування та особистого підходу до клієнта.

У своїй роботі ПП «Захід земля» використовує сучасну комп’ютерну техніку, передові ГІС-технології та сучасні програмні продукти, геодезичні роботи виконуються з використанням GPS-технологій, які значною мірою полегшують обробку та використання інформації. Компанія має в арсеналі техніку, необхідну для геодезичних робіт, інвентаризації земель, робіт з оцінки земель, роздрукування графічних матеріалів.

Пропонуємо свої послуги та завжди відкриті для співробітництва.

Відгуки