Центр інтелектуального розвитку "SMARTUM"

SMARTUM - фото
вулиця Героїв України (Пушкіна), 3

Інформація

Центр інтелектуального розвитку «SMARTUM» запрошує дітей віком від 5 до 16 років на заняття з ментальної арифметики та швидкочитання.
З нашою професійною допомогою дитина не лише навчиться гарно, швидко читати, відмінно рахувати, а й стане більш логічно мислити, аналізувати, проявляти креативні ідеї. Такий ранній розвиток дитини стане особливою перевагою у майбутньому навчанні.
Пропонуємо заняття:
  • ЛІБЕРИКА (швидкочитання), формуємо три групи по віку дітей: 7 — 10, 10 — 16 років та від 16 років;
  • ЧИТАЙЛИК (діти вчаться читати) — для дітей від 5 до 8 років;
  • МЕНТАЛЬНА АРИФМЕТИКА , різні вікові групи для дітей від 5 до 16 років.
Методика Ментальна арифметика тренує швидкість сприйняття й обробки різноманітної інформації, розвиває обидві півкулі мозку одночасно за рахунок уявної візуалізації обчислень. Висока швидкість усного рахунку — не головний, але цікавий та корисний додатковий ефект.
«SMARTUM» допомагає учням розвинути пам’ять, креативність, творчий потенціал. Методика, яку практикує «SMARTUM», рекомендована МОН України для застосування у позашкільних закладах.
Для активного розвитку власної дитини часто батьки користуються послугами різних репетиторів, бажаючи додатково «підтягнути» її в навчанні. Центр інтелектуального розвитку «SMARTUM» — це чудова можливість відмовитися від репетиторів і надати перевагу всебічному, гармонійному розвитку дитини шкільного і дошкільного віку.
«SMARTUM»  запрошує на курси:
  • ментальної арифметики;
  • ліберики (швидкочитання);
  • читайлика (діти вчаться читати).

Відгуки