ТОВ "Енерго-буд Технолоджі"

Енерго-буд Технолоджі - фото
вулиця Хмельницького, 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Альтернативні джерела енергії — це наше майбутнє! Наша компанія робить його реальним вже сьогодні.

Звертайтеся — наші спеціалісти готові надати вичерпні та детальні професійні консультації щодо питань, пов'язаних з альтернативними джерелами енергії. Ми приділимо увагу також і дрібним моментам та нюансам. Наш фахівець здійснить виїзд на об'єкт, де допоможе підібрати вдалий варіант обладнання, враховуючи характеристики, вимоги проєкту та ваші побажання. Працюємо з житловими будинками, магазинами, промисловими об'єктами.

Виконуємо:

  • підготовку індивідуального проєкту «під ключ», який враховуватиме особливості розташування, сонячну інсталяцію, включатиме підбір обладнання відповідно до бажаної потужності системи;
  • професійну та швидку інсталяцію системи;
  • запуск і налагодження роботи обладнання, введення в експлуатацію;
  • гарантійне та післягарантійне обслуговування об'єкта;
  • оформлення документів для підключення електростанції до загальної мережі відповідно до умов «Зеленого тарифу».

Важливий напрям роботи нашої компанії — проєктування та монтаж сонячних станцій для потреб бізнесу та введення їх в експлуатацію, покриття власних потреб електроенергії на 70% та зменшення платежів за електроенергію.

Виробляйте електроенергію для свого бізнесу самостійно! Виробничий цикл збігається з сонячною активністю, піки споживання збігаються з піками генерації сонячної електростанції, а сонячна електроенергія дозволить компенсувати енергетичні потреби підприємства. Вигідно, зручно та незалежно!

Відгуки