Страхова група "ТАС"

ТАС - фото
вулиця Рубчака, 5а
(Біля АТБ)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Оформити договір страхування від СГ «ТАС» можна як безпосередньо в офісі компанії за адресою: м. Калуш, вул. Рубчака, 5а, поруч з АТБ; 
п’ять днів на тиждень (в суботу — за попередньою домовленістю, тел.: 050-270-39-62),
так і онлайн, тел.: 050-270- 39-62 ; viber : 099-914-14-68,
або напишіть на пошту: *** група «ТАС» працює на українському страховому ринку вже майже чверть століття, зарекомендувавши себе за цей час надійним страховиком для понад 1 мільйона своїх клієнтів, що гідно виконує свої зобов’язання перед ними.
Так, компанія входить до числа лідерів ринку за обсягом премій та виплат і при цьому посідає перше місце за вказаними показниками серед компаній з виключно українським капіталом.
Традиційно перше місце посідає СГ «ТАС» і в низці сегментів ринку, зокрема в автострахуванні. Багато років поспіль компанія є лідером ринку обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності автовласників, а також утримує лідерство в сегменті добровільної «автоцивілки» та входить в число одних з найбільших страховиків на ринку КАСКО.
Серед продуктів СГ «ТАС» в сегменті автострахування варто відзначити:
  • обов’язкову та добровільну «автоцивілку», що убезпечує автовласника на випадок ДТП з його вини, адже відшкодування третій особі, майну та/або здоров’ю та життю якої заподіяну шкоду, виплачує страховик, а не винуватець аварії;
  • комплексний договір «Повний автозахист», що фактично є доповненням до поліса ОСЦПВ та забезпечує всебічний захист на випадок різних негараздів в дорозі (договір охоплює низку програм, які можна вільно комбінувати в залежності від потреб клієнта);
  • великий перелік договорів страхування наземного транспорту, що відрізняються покриттям та відповідно вартістю;
  • поліс «Зелена картка» (обов’язкова «автоцивілка» для виїзду за кордон);
  • договори страхування майна (в тому числі готові пакетні рішення для захисту житла, відповідальності перед третіми особами тощо);
  • договори медичного страхування «на різні випадки життя» тощо.
Варто зауважити, що Страхова група «ТАС» приділяє максимальну увагу якості обслуговування своїх клієнтів та опікується питаннями постійного підвищення рівня сервісу.
Уважний підхід до потреб клієнтів, оперативність відшкодування збитків та грамотний супровід в разі настання страхової події є пріоритетними завданнями для компанії.
З метою оптимізації процесу врегулювання збитків в компанії запроваджено низку проєктів,  спрямованих на спрощення процедури подання клієнтом документів на виплату, а також суттєве зменшення часу очікування ним відповідного відшкодування.
Контакт-центр компанії СГ «ТАС», що здійснює інформаційно-консультаційну підтримку застрахованих осіб, працює в режимі 24/7.   
093-654-77-77;
095-654-77-77;
097-654-77-77.

ВакансіїЗараз у нас 1 актуальна вакансія

ТАС - фото
Страховий агент вільний графік , самостійне планування доходу

Відгуки