Кафе-бар "Родослав"

Родослав - фото
с. Голинь вул. 600-річчя Голиня, 12а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе-бар «Родослав» гостинно запрошує!

Двері нашого закладу завжди відкриті для справжніх шанувальників смачної кухні та якісного відпочинку. Ми пропонуємо сучасну європейську та українську кухню, просторий бенкетний зал, розрахований на 140 гостей та кафе-бар, де ви можете гарно провести час в компанії друзів чи з коханою людиною.

Гармонійна, затишна атмосфера, бездоганне гостинне обслуговування сприятиме гарному апетиту і відмінному настрою. Нещодавно ми оновили інтер'єр закладу та запрошуємо відчути всі переваги проведення вільного часу у стильному, комфортному та привітному закладі. 

Професіонали організують для вас бенкети, фуршети, сімейні свята, випускні вечори, конференції, ювілеї, корпоративні події! 

Особливої уваги персонал закладу докладає під час весільної підготовки — ми ретельно продумуємо важливі моменти дійства, узгоджуємо меню та всі важливі побажання й вимоги молодят. Весілля, організоване в нашому закладі, запам'ятається і нареченим, і гостям святкування вишуканими та дуже смачними стравами, ідеальною організацією події, яскравими емоціями та враженнями.

Зараз триває робота над оновленням меню кафе-бару «Родослав», що допоможе нам тішити відвідувачів відмінними стравами!

Зробіть своє свято незабутнім.

Відгуки