Магазин автозапчастин "Авто нова"

Авто нова - фото
вулиця Хмельницького, 37, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:30 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вам набридло шукати потрібну деталь для вашого автомобіля по численних авторинках і магазинах? Вишукаєте надійне місце, де можна купити автозапчастини високої якості, але при цьому, не переплачуючи за них? Ласкаво просимо в  магазин автозапчастин «Авто нова», де ви зможете вигідно і швидко купити запчастини для свого автомобіля.

Наші автозапчастини, представлені у великому каталозі, виготовлені такими відомими виробниками як: SWAG, FEBI BILSTEIN, PATRON, DENSO, KNECHT, CORTECO, METELLI, PURFLUX, MANN-FILTER, BOSCH, DELPHI та іншими. Каталог автозапчастин постійно розширюється, в ньому з'являються новинки від популярних брендів.

У наявності акумулятори до різних марок автомобілів.

Також надаються послуги зі страхування автомобілів, що допоможуть вам вберегти свій транспортний засіб від непередбачуваних подій та завжди знати, що ви він у безпеці. А високий рівень професіоналізму нашої команди та якість наших послуг дозволить вам бути впевненими у цьому.

Якщо потрібна вам деталь не знайшлася, звертайтеся до наших досвідчених менеджерів. Вони зроблять необхідне для того, щоб деталь була доставлена вам в короткі терміни та за прийнятною ціною!

Відгуки